Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера периметърът

...
Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница. Още вчера периметърът
Коментари Харесай

Вече седми ден издирват 17-годишната Ивана от Дупница

Вече седми ден търсят 17-годишната Ивана от Дупница . Още през вчерашния ден периметърът на издирването ѝ бе уголемен . Тя изчезна от учебно заведение в четвъртък (22 февруари) и оттогава няма диря от нея.

В понеделник следобяд стана ясно, че  внезапно профилната ѝ снимка в една от обществените мрежи е заменена , а по-късно от неин профил бяха писани и мнения.

Веднага по-късно специалисти по киберсигурност се намесиха и се пробват да открият кой е сменил профилната фотография на момичето във Фейсбук.

Кметът на града Първан Дангов свика Кризисен щаб. В него са включени всички институции, имащи отношение по случая. Включени са и чиновниците от Горското стопанство, които обхождат сложните региони в покрайнините на града. Дангов уточни, че задачата на щаба е да се анализират резултатите до този миг, да се набележат следващи стъпки и да се подчертава върху предварителната защита и недопускането на сходни случаи в бъдеще. В тази връзка той е разпоредил и вътрешна проверка във всички учебни заведения в Общината, за да се направи " моментна фотография " за съществуването на деца с проблематично държание, с цел да може интензивно да се работи с тях.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР